Forum kobiet -www.kobietyforum.pl jest miejscem gdzie internautki łączą się w ogromną społeczność aby razem tworzyć Największą kobiecą społeczność w internecie.
Dzięki przyjaznej atmosferze , wspaniałym ludziom oraz niesamowitym atrakcjom na pewno spędzisz tutaj wspaniałe chwile.
Rejestrując się na forum dla kobiet zyskujesz automatycznie szansę porozmawiania na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda. Poznasz tu wiele nowych przyjaciółek.
Prosimy Cię abyś zapoznała się z naszym forum i jeśli chcesz razem z nami tworzyć kobiecą społeczność,uzyskać dostęp do wielu opcji oraz możliwość zakładania nowych tematów i odpowiadania w już istniejących Kliknij tutaj aby się zarejestrować.
Zobacz jak wiele nas łączy.To jest Twoje forum kobiet.Zapraszamy do naszej kobiecej społeczności.
![]() ![]() |
21.07.2010 - 00:19
|
|
![]() Powoli się zadomawiam ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 105 Dołączył: 2.01.2009 Użytkownik nr: 13 |
Oglądacie jakieś telenowele?
Ja teraz oglądam "Drogę do Indii"na Zone Romantica. Może podyskutujemy? Ten post został edytowany przez Intelka: 21.07.2010 - 00:20 -------------------- |
|
|
|
22.07.2010 - 10:08
|
|
![]() Początkująca ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 3 Dołączył: 8.07.2010 Użytkownik nr: 579 |
Kiedyś to oglądałam ale z braku zajęcia, zapisałam się na aerobik, chodzę do kina, i pobieram prywatne lekcje angielskiego. Telenowele to już przeszłość w moim życiu. Osobiście uważam że oglądanie tego rodzaju produkcji to strata czasu, polecam za to dobra książkę.
-------------------- |
|
|
|
23.07.2010 - 20:58
|
|
![]() Powoli się zadomawiam ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 105 Dołączył: 2.01.2009 Użytkownik nr: 13 |
A ja uważam,że nie jest stratą czasu oglądanie konkretnie TEJ telenoweli.Bardzo dużo można dowiedzieć się o Indiach.Poznać ich życie,tradycje...
Spadam bo kolejny odcinek się zaczyna. -------------------- |
|
|
|
25.07.2010 - 20:58
|
|
Cwaniara!Obejrzała,a teraz będzie kogoś krytykować,ze ogląda.
Ja w swoim życiu dużo się naczytałam.Czytałam ciekawe książki i te mniej ciekawe... Obecnie studiuję dzieła Osho.Polecam. -------------------- |
|
|
|
3.08.2010 - 17:43
|
|
|
Początkująca ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 7 Dołączył: 3.08.2010 Użytkownik nr: 602 |
ja lubie "W labiryncie", szkoda ze dawno tego nie powtarzali
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7.09.2010 - 17:47 |