Forum kobiet -www.kobietyforum.pl jest miejscem gdzie internautki łączą się w ogromną społeczność aby razem tworzyć Największą kobiecą społeczność w internecie.
Dzięki przyjaznej atmosferze , wspaniałym ludziom oraz niesamowitym atrakcjom na pewno spędzisz tutaj wspaniałe chwile.
Rejestrując się na forum dla kobiet zyskujesz automatycznie szansę porozmawiania na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda. Poznasz tu wiele nowych przyjaciółek.
Prosimy Cię abyś zapoznała się z naszym forum i jeśli chcesz razem z nami tworzyć kobiecą społeczność,uzyskać dostęp do wielu opcji oraz możliwość zakładania nowych tematów i odpowiadania w już istniejących Kliknij tutaj aby się zarejestrować.
Zobacz jak wiele nas łączy.To jest Twoje forum kobiet.Zapraszamy do naszej kobiecej społeczności.
![]() ![]() |
13.05.2009 - 00:40
|
|
![]() Zagląda tu coraz częściej ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 23 Dołączył: 12.05.2009 Użytkownik nr: 117 |
Jak często chodzicie do fryzjera ? Jakie zabiegi najczęściej wykonujecie ?
Lubicie eksperymentować ze swoimi włosami i często zmieniać fryzurę, czy może znane jesteście z tego samego wyglądu włosów ? |
|
|
|
19.10.2009 - 16:14
|
|
|
Początkująca ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 2 Dołączył: 19.10.2009 Użytkownik nr: 239 |
ja chodzę do fryzjera średnio raz na miesiąc, w myśl zasady, że aby utrzymać fryzurę trzeba ją przycinać. jak już jestem na fotelu fryzjerskim proszę moją fryzjerkę Magdę Turbacz o to by zrobiła mi jeszcze zabieg witaminowy na włosy. Mam włosy długie więc bez dobrej ochrony byłyby słabe i łamliwe a dzięki takiej pielęgnacji wydaje mi się, ze są w całkiem dobrym stanie. Uważam ze każda kobieta powinna dbać o włosy, bo są naszą ozdobą
|
|
|
|
8.12.2009 - 21:36
|
|
|
Zagląda tu coraz częściej ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 12 Dołączył: 8.12.2009 Użytkownik nr: 292 |
Ja zwykle chodziłam raz w miesiącu. Teraz zapuszczam włosy, więc jest to zdecydowanie rzadziej.
|
|
|
|
13.07.2010 - 08:45
|
|
|
Powoli się zadomawiam ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 31 Dołączył: 2.05.2010 Użytkownik nr: 511 |
do fryzjera to najczęściej chodzę na podcinanie włosów a ostatnio bedąc w salonie fryzjerskim futuro zrobiłam farbowanie z refleksami.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7.09.2010 - 19:38 |