Forum kobiet -www.kobietyforum.pl jest miejscem gdzie internautki łączą się w ogromną społeczność aby razem tworzyć Największą kobiecą społeczność w internecie.
Dzięki przyjaznej atmosferze , wspaniałym ludziom oraz niesamowitym atrakcjom na pewno spędzisz tutaj wspaniałe chwile.
Rejestrując się na forum dla kobiet zyskujesz automatycznie szansę porozmawiania na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda. Poznasz tu wiele nowych przyjaciółek.
Prosimy Cię abyś zapoznała się z naszym forum i jeśli chcesz razem z nami tworzyć kobiecą społeczność,uzyskać dostęp do wielu opcji oraz możliwość zakładania nowych tematów i odpowiadania w już istniejących Kliknij tutaj aby się zarejestrować.
Zobacz jak wiele nas łączy.To jest Twoje forum kobiet.Zapraszamy do naszej kobiecej społeczności.
![]() ![]() |
2 dni temu
|
|
|
Początkująca ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 3 Dołączył: 3 dni temu Skąd: Bydgoszcz Użytkownik nr: 641 |
co myslicie o ludziach wpychajacych sie w kolejki w sklepach? Zwracacie im uwage ? czy udajecie ze nic sie nie stałao.? ja zwracam uwagę ale spotykam sie z niezroumieniem- odwracają kota ogonem Zwracam zawsze uwagę, różnie bywa, ale walczę o swoje |
|
|
|
2 dni temu
|
|
![]() Powoli się zadomawiam ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 46 Dołączył: 16.06.2010 Użytkownik nr: 562 |
odnosząc się do pytania wyżej powiem tak jeśli to starsza osoba i ma nie wiele w koszyku czy poprosi bo chce np.jedną rzecz to oczywiście czemu nie ale jeśli jest to ktoś bezczelny ktoś kto nie liczy się z innymi to mowie to co mam do powiedzenia rożnie się kończy takie zajście ale tak już mam że co w sercu to i na języku
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6.09.2010 - 01:45 |