Forum kobiet -www.kobietyforum.pl jest miejscem gdzie internautki łączą się w ogromną społeczność aby razem tworzyć Największą kobiecą społeczność w internecie.
Dzięki przyjaznej atmosferze , wspaniałym ludziom oraz niesamowitym atrakcjom na pewno spędzisz tutaj wspaniałe chwile.
Rejestrując się na forum dla kobiet zyskujesz automatycznie szansę porozmawiania na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda. Poznasz tu wiele nowych przyjaciółek.
Prosimy Cię abyś zapoznała się z naszym forum i jeśli chcesz razem z nami tworzyć kobiecą społeczność,uzyskać dostęp do wielu opcji oraz możliwość zakładania nowych tematów i odpowiadania w już istniejących Kliknij tutaj aby się zarejestrować.
Zobacz jak wiele nas łączy.To jest Twoje forum kobiet.Zapraszamy do naszej kobiecej społeczności.
![]() ![]() |
4 dni temu
|
|
|
Początkująca ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 3 Dołączył: 5 dni temu Skąd: Bydgoszcz Użytkownik nr: 641 |
co myslicie o ludziach wpychajacych sie w kolejki w sklepach? Zwracacie im uwage ? czy udajecie ze nic sie nie stałao.? ja zwracam uwagę ale spotykam sie z niezroumieniem- odwracają kota ogonem Zwracam zawsze uwagę, różnie bywa, ale walczę o swoje |
|
|
|
3 dni temu
|
|
![]() Powoli się zadomawiam ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 46 Dołączył: 16.06.2010 Użytkownik nr: 562 |
odnosząc się do pytania wyżej powiem tak jeśli to starsza osoba i ma nie wiele w koszyku czy poprosi bo chce np.jedną rzecz to oczywiście czemu nie ale jeśli jest to ktoś bezczelny ktoś kto nie liczy się z innymi to mowie to co mam do powiedzenia rożnie się kończy takie zajście ale tak już mam że co w sercu to i na języku
|
|
|
|
23 godzin temu
|
|
![]() Powoli się zadomawiam ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 105 Dołączył: 2.01.2009 Użytkownik nr: 13 |
Cześć
Wreszcie dotarłam. Spotkanie się w miarę udało.Nie było tak jak sobie zaplanowałyśmy,ale i tak było miło. Dzisiaj się wzięłam za sałatki na zimę.Na pierwszy ogień poszły buraczki z papryką(dodaje się do nich cebulę i marchewkę).Nie wiem, ile słoiczków mi wyjdzie.Zaraz idę wkładać. Głowa mnie boli jak cholera.Pogoda się poprawiła.Przynajmniej nie pada.I słoneczko się pokazało. Rano była mgła jak diabli. Ale na czwartek zapowiadają znowu deszcze. U nas jest pełna kultura.Nikt się nikomu nie wpycha nigdzie bez kolejki. dolmuszka,jak u Ciebie? maja,idzie Wam jakoś z tym remontem? -------------------- |
|
|
|
3 godzin temu
|
|
|
Początkująca ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 1 Dołączył: 3 godzin temu Użytkownik nr: 646 |
Witam! Apropos zakupów, ostatnio kupiłam świetną książkę... niestety (albo stety) wydaję na nie dość sporą część mojego budżetu. Czasami żałuję, bo wiem że wydaję pieniądze na marne... ale zazwyczaj są to grosze straty, bo jak ksiązka jest kiepska, to po prostu sprzedaję na allegro. A co najważniejsze chciałam napisać to to, że kupiłam ostatnio książkę "Ogród wiecznej wiosny" C.L. Barrio. Uwielbiam wielopokoleniowe sagi i polecam wszystkim, którzy też przepadają za takimi książkami
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7.09.2010 - 17:55 |