IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum kobiet

Forum kobiet -www.kobietyforum.pl jest miejscem gdzie internautki łączą się w ogromną społeczność aby razem tworzyć Największą kobiecą społeczność w internecie.
Dzięki przyjaznej atmosferze , wspaniałym ludziom oraz niesamowitym atrakcjom na pewno spędzisz tutaj wspaniałe chwile.
Rejestrując się na forum dla kobiet zyskujesz automatycznie szansę porozmawiania na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda. Poznasz tu wiele nowych przyjaciółek.
Prosimy Cię abyś zapoznała się z naszym forum i jeśli chcesz razem z nami tworzyć kobiecą społeczność,uzyskać dostęp do wielu opcji oraz możliwość zakładania nowych tematów i odpowiadania w już istniejących Kliknij tutaj aby się zarejestrować.
Zobacz jak wiele nas łączy.To jest Twoje forum kobiet.Zapraszamy do naszej kobiecej społeczności.

6 Stron V  « < 4 5 6  
Reply to this topicStart new topic
> Pogadajmy O Wszystkim
anemone
post 4 dni temu
Post #101

Początkująca
*

Grupa: Użytkownicy
Użytkownik nr: 641

CYTAT(kika @ 3.09.2010 - 11:59) *
co myslicie o ludziach wpychajacych sie w kolejki w sklepach? Zwracacie im uwage ? czy udajecie ze nic sie nie stałao.?
ja zwracam uwagę ale spotykam sie z niezroumieniem- odwracają kota ogonem sad.gif

Zwracam zawsze uwagę, różnie bywa, ale walczę o swoje wink.gif no chyba, że jest to ktoś, kto ma parę rzeczy do skasowania, a ja cały koszyk, to wtedy puszczam...
Go to the top of the page

+Quote Post
maja12
post 3 dni temu
Post #102

Powoli się zadomawiam

Użytkownik nr: 562

odnosząc się do pytania wyżej powiem tak jeśli to starsza osoba i ma nie wiele w koszyku czy poprosi bo chce np.jedną rzecz to oczywiście czemu nie ale jeśli jest to ktoś bezczelny ktoś kto nie liczy się z innymi to mowie to co mam do powiedzenia rożnie się kończy takie zajście ale tak już mam że co w sercu to i na języku wink.gif

+Quote Post
Intelka
post 23 godzin temu
Post #103

Powoli się zadomawiam

Użytkownik nr: 13

Cześć biggrin.gif

Wreszcie dotarłam.smile.gif Miałam lekkiego doła,nie chciałam Was nim zarazić.Powoli przechodzi.

Spotkanie się w miarę udało.Nie było tak jak sobie zaplanowałyśmy,ale i tak było miło.

Dzisiaj się wzięłam za sałatki na zimę.Na pierwszy ogień poszły buraczki z papryką(dodaje się do nich cebulę i marchewkę).Nie wiem, ile słoiczków mi wyjdzie.Zaraz idę wkładać.

Głowa mnie boli jak cholera.Pogoda się poprawiła.Przynajmniej nie pada.I słoneczko się pokazało.smile.gif
Rano była mgła jak diabli.
Ale na czwartek zapowiadają znowu deszcze. angry.gif

U nas jest pełna kultura.Nikt się nikomu nie wpycha nigdzie bez kolejki. tongue.gif

dolmuszka,jak u Ciebie?

maja,idzie Wam jakoś z tym remontem?

--------------------

+Quote Post
Patka
post 3 godzin temu
Post #104

Początkująca
*

Użytkownik nr: 646

Witam! Apropos zakupów, ostatnio kupiłam świetną książkę... niestety (albo stety) wydaję na nie dość sporą część mojego budżetu. Czasami żałuję, bo wiem że wydaję pieniądze na marne... ale zazwyczaj są to grosze straty, bo jak ksiązka jest kiepska, to po prostu sprzedaję na allegro. A co najważniejsze chciałam napisać to to, że kupiłam ostatnio książkę "Ogród wiecznej wiosny" C.L. Barrio. Uwielbiam wielopokoleniowe sagi i polecam wszystkim, którzy też przepadają za takimi książkami wink.gif a ja wybieram się na kolejne pokolenie.

+Quote Post

6 Stron V  « < 4 5 6
Reply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 7.09.2010 - 17:55
Forum kobiet poleca : nokia6303 , Kredyty , logopeda bydgoszcz , Najtańsza biżuteria złota i srebrna , dekoracje pokoi dziecięcych , koszulki z nadrukiem , torby ekologiczne , Biżuteria artystyczna , Last minute , Egipt last minute , Turcja last minute , Tunezja last minute , Teneryfa lastminute , Egipt , Turcja , Tunezja , Grecja , Perfumeria , Florystyka , Projekty domów , Psycholog Zwierząt Poradnia , Psi Psycholog Poradnia , Hermont Group , Remonty maszyn , Części Isuzu , gadżety reklamowe , zabawki fisher price , taniec brzucha , Portal Społecznościowy GaduKlasa , Apartamenty we Wrocławiu , Platforma transakcyjna , mierniki , Hostessy , wyszukiwarka rapidshare , filmy online bez limitu , bielizna damska – Gatta , Wakacje w Polsce , Katalog turystyczny , Forum turystyczne