Forum kobiet -www.kobietyforum.pl jest miejscem gdzie internautki łączą się w ogromną społeczność aby razem tworzyć Największą kobiecą społeczność w internecie.
Dzięki przyjaznej atmosferze , wspaniałym ludziom oraz niesamowitym atrakcjom na pewno spędzisz tutaj wspaniałe chwile.
Rejestrując się na forum dla kobiet zyskujesz automatycznie szansę porozmawiania na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda. Poznasz tu wiele nowych przyjaciółek.
Prosimy Cię abyś zapoznała się z naszym forum i jeśli chcesz razem z nami tworzyć kobiecą społeczność,uzyskać dostęp do wielu opcji oraz możliwość zakładania nowych tematów i odpowiadania w już istniejących Kliknij tutaj aby się zarejestrować.
Zobacz jak wiele nas łączy.To jest Twoje forum kobiet.Zapraszamy do naszej kobiecej społeczności.
![]() ![]() |
24.06.2010 - 15:41
|
|
|
Początkująca ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 1 Dołączył: 24.06.2010 Użytkownik nr: 569 |
jakie wody mineralne pijecie? Czy dla ekspertów od jedzenia, smak wody a nawet dobieranie wody do posiłku ma duże znaczenie? Czy w wyborze wody przeważa dla was smak, czy wartości zdrowotne a może przyzwyczajenie?
|
|
|
|
28.06.2010 - 11:31
|
|
|
Początkująca ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 8 Dołączył: 6.04.2010 Użytkownik nr: 483 |
Dla mnie zdecydowanie wartości zdrowotne. Akurat dosyć dużo ćwiczę i regularnie biegam, więc muszę stale uzupełniać minerały. Najczęściej kupuję Staropolankę, tym bardziej, że mam trochę fioła na punkcie ekologii i staram się kupować napoje w szklanych butelkach, a w moim sklepie są małe szklane Staropolanki. A swoją drogą czytałam w necie, że Staropolanka robi jakąś akcję ekologiczną o segregacji plastików czy coś takiego.
|
|
|
|
6.07.2010 - 12:10
|
|
|
Początkująca ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 3 Dołączył: 6.07.2010 Użytkownik nr: 575 |
Staropolanka nie jest zła, ale zdecydowanie wolę Muszyniankę. Jest odpowiednio nasycona w CO2, czyli nie za mocno, ale jednak, no i zdrowa, z dużą zawartością magnezu i wapnia. Oczywiście trzeba się do smaku wapnia przyzwyczaić, bo go wyraźnie można wyczuć.
|
|
|
|
7.07.2010 - 10:23
|
|
![]() Powoli się zadomawiam ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 104 Dołączył: 2.01.2009 Użytkownik nr: 13 |
Ja też piję Muszyniankę.Raz na jakiś czas Żywiec-Zdrój.
-------------------- |
|
|
|
27.07.2010 - 09:23
|
|
|
Początkująca ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 8 Dołączył: 6.04.2010 Użytkownik nr: 483 |
Tylko, że Żywiec Zdrój nie jest wodą mineralną... To zwykła źródlana woda. W takie upały, które ostatnio są w Polsce trzeba sięgać po wodę, która nie tylko zaspakaja nasze pragnienie, ale i wzmacnia organizm cennymi składnikami mineralnymi. Pijąc systematycznie, np. Staropolankę 2000, możemy zapewniać sobie stały dopływ nie tylko wody, ale także potrzebnych do prawidłowego funkcjonowania składników mineralnych.
|
|
|
|
13 godzin temu
|
|
|
Zagląda tu coraz częściej ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 11 Dołączył: 2 tygodnie temu Użytkownik nr: 610 |
A jak uwazacie, co jest dla was lepsze - woda gazowana, czy niegazowana? Podobno gdzies tam zostalo zbadane, ze woda gazowana lepiej zaspokaja pragnienie, ale w sumie ja i tak wole niegazowana
-- Soliver |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6.09.2010 - 02:46 |