Forum kobiet -www.kobietyforum.pl jest miejscem gdzie internautki łączą się w ogromną społeczność aby razem tworzyć Największą kobiecą społeczność w internecie.
Dzięki przyjaznej atmosferze , wspaniałym ludziom oraz niesamowitym atrakcjom na pewno spędzisz tutaj wspaniałe chwile.
Rejestrując się na forum dla kobiet zyskujesz automatycznie szansę porozmawiania na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda. Poznasz tu wiele nowych przyjaciółek.
Prosimy Cię abyś zapoznała się z naszym forum i jeśli chcesz razem z nami tworzyć kobiecą społeczność,uzyskać dostęp do wielu opcji oraz możliwość zakładania nowych tematów i odpowiadania w już istniejących Kliknij tutaj aby się zarejestrować.
Zobacz jak wiele nas łączy.To jest Twoje forum kobiet.Zapraszamy do naszej kobiecej społeczności.
![]() ![]() |
13.07.2010 - 08:58
|
|
|
Powoli się zadomawiam ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 30 Dołączył: 2.05.2010 Użytkownik nr: 511 |
cellulit zmora wszystkich kobiet ja ćwicze stosuje diete 1000 calorii i stosuje koncentrat wyszczuplający na noc mary cohr...efekty są ale ale mnóstwo wyrzeczeń mnie to kosztuje co wy robicie by pozbyć się celulitu i co stosujecie by wasze ciało było piękne???????
|
|
|
|
4 tygodnie temu
|
|
|
Początkująca ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 7 Dołączył: 4 tygodnie temu Użytkownik nr: 600 |
Ja używam odpowiednią dietę, piję dużo wody i staram się ruszać jak najwięcej. Dodatkowo stosuję balsam antycellulitowy Nantes. Jestem z niego bardzo zadowolona: bardzo dobrze ujędrnia i wygładza ciało. Jest skuteczny i efekty widać bardzo szybko:)
Trochę się męczę z tą dieta itp. ale to wszystko sprawia, że mój cellulit znika! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6.09.2010 - 01:41 |