IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum kobiet

Forum kobiet -www.kobietyforum.pl jest miejscem gdzie internautki łączą się w ogromną społeczność aby razem tworzyć Największą kobiecą społeczność w internecie.
Dzięki przyjaznej atmosferze , wspaniałym ludziom oraz niesamowitym atrakcjom na pewno spędzisz tutaj wspaniałe chwile.
Rejestrując się na forum dla kobiet zyskujesz automatycznie szansę porozmawiania na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda. Poznasz tu wiele nowych przyjaciółek.
Prosimy Cię abyś zapoznała się z naszym forum i jeśli chcesz razem z nami tworzyć kobiecą społeczność,uzyskać dostęp do wielu opcji oraz możliwość zakładania nowych tematów i odpowiadania w już istniejących Kliknij tutaj aby się zarejestrować.
Zobacz jak wiele nas łączy.To jest Twoje forum kobiet.Zapraszamy do naszej kobiecej społeczności.

Reply to this topicStart new topic
> TELENOWELE
Intelka
post 21.07.2010 - 00:19
Post #1

Powoli się zadomawiam

Grupa: Użytkownicy
Użytkownik nr: 13

Oglądacie jakieś telenowele?
Ja teraz oglądam "Drogę do Indii"na Zone Romantica.
Może podyskutujemy?

Ten post został edytowany przez Intelka: 21.07.2010 - 00:20

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
madzia18
post 22.07.2010 - 10:08
Post #2

Początkująca
*

Użytkownik nr: 579

Kiedyś to oglądałam ale z braku zajęcia, zapisałam się na aerobik, chodzę do kina, i pobieram prywatne lekcje angielskiego. Telenowele to już przeszłość w moim życiu. Osobiście uważam że oglądanie tego rodzaju produkcji to strata czasu, polecam za to dobra książkę.

--------------------

+Quote Post
Intelka
post 23.07.2010 - 20:58
Post #3

Powoli się zadomawiam

A ja uważam,że nie jest stratą czasu oglądanie konkretnie TEJ telenoweli.Bardzo dużo można dowiedzieć się o Indiach.Poznać ich życie,tradycje...

Spadam bo kolejny odcinek się zaczyna.smile.gif

--------------------

+Quote Post
Intelka
post 25.07.2010 - 20:58
Post #4

Powoli się zadomawiam

Cwaniara!Obejrzała,a teraz będzie kogoś krytykować,ze ogląda.sad.gif

Ja w swoim życiu dużo się naczytałam.Czytałam ciekawe książki i te mniej ciekawe...

Obecnie studiuję dzieła Osho.Polecam.smile.gif

--------------------

+Quote Post
sangria
post 3.08.2010 - 17:43
Post #5

Początkująca
*

Użytkownik nr: 602

ja lubie "W labiryncie", szkoda ze dawno tego nie powtarzali

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 7.09.2010 - 19:17
Forum kobiet poleca : nokia6303 , Kredyty , logopeda bydgoszcz , Najtańsza biżuteria złota i srebrna , dekoracje pokoi dziecięcych , koszulki z nadrukiem , torby ekologiczne , Biżuteria artystyczna , Last minute , Egipt last minute , Turcja last minute , Tunezja last minute , Teneryfa lastminute , Egipt , Turcja , Tunezja , Grecja , Perfumeria , Florystyka , Projekty domów , Psycholog Zwierząt Poradnia , Psi Psycholog Poradnia , Hermont Group , Remonty maszyn , Części Isuzu , gadżety reklamowe , zabawki fisher price , taniec brzucha , Portal Społecznościowy GaduKlasa , Apartamenty we Wrocławiu , Platforma transakcyjna , mierniki , Hostessy , wyszukiwarka rapidshare , filmy online bez limitu , bielizna damska – Gatta , Wakacje w Polsce , Katalog turystyczny , Forum turystyczne