IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum kobiet

Forum kobiet -www.kobietyforum.pl jest miejscem gdzie internautki łączą się w ogromną społeczność aby razem tworzyć Największą kobiecą społeczność w internecie.
Dzięki przyjaznej atmosferze , wspaniałym ludziom oraz niesamowitym atrakcjom na pewno spędzisz tutaj wspaniałe chwile.
Rejestrując się na forum dla kobiet zyskujesz automatycznie szansę porozmawiania na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda. Poznasz tu wiele nowych przyjaciółek.
Prosimy Cię abyś zapoznała się z naszym forum i jeśli chcesz razem z nami tworzyć kobiecą społeczność,uzyskać dostęp do wielu opcji oraz możliwość zakładania nowych tematów i odpowiadania w już istniejących Kliknij tutaj aby się zarejestrować.
Zobacz jak wiele nas łączy.To jest Twoje forum kobiet.Zapraszamy do naszej kobiecej społeczności.

Reply to this topicStart new topic
> ślub w plenerze
lipa
post 26.07.2010 - 14:56
Post #1

Początkująca
*

Grupa: Użytkownicy
Użytkownik nr: 590

Myślę, że na forum są jakieś mężatki, być może znajdzie sie też taka, która organizowała swój ślub w jakimś przepięknym plenerze. Chciałabym sie dowiedzieć jak wygląda organizowanie takiego ślubu, wesela również i czy da się to zorganizować. Zastanawiam się jak za coś takiego się zabrać, do koko w pierwszej kolejności uderzyć itp. Czy wiecie może coś na ten temat?
Go to the top of the page

+Quote Post
fujitsu
post 28.07.2010 - 16:16
Post #2

Początkująca
*

Grupa: Użytkownicy
Użytkownik nr: 593

Myślę, że na pewno znajdą się takie osoby, które są jeszcze przed ślubem. Cieszy mnie to, że taki wątek powstał.
Może te, które są już po ślubie podzielą się z nami swoimi doświadczeniami ???
Wtedy tym, które mają ten wielki dzień jeszcze przed sobą będą wiedziały od czego zacząć.
Ale powiem wam szczerze, że z takim ślubem i weselem to jest mnóstwo przygotowań i bieganiny ;/
No i też nie bardzo wiem, od czego mogłabyś zacząć. A myślałaś o tym, żeby zatrudnić konsultanta ślubnego?? Czytałam gdzieś, że firma Gustowne Wesele organizuje śluby na plaży, w plenerze, za granicą. Jeśli zatrudnisz specjalistę myślę, że nie będziesz mieć większego problemu z organizacją ślubu, zaoszczędzisz mnóstwo czasu.
A masz już jakiś pomysł, gdzie chciałabyś mieć wesele ??
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 6.09.2010 - 02:34
Forum kobiet poleca : nokia6303 , Kredyty , logopeda bydgoszcz , Najtańsza biżuteria złota i srebrna , dekoracje pokoi dziecięcych , koszulki z nadrukiem , torby ekologiczne , Biżuteria artystyczna , Last minute , Egipt last minute , Turcja last minute , Tunezja last minute , Teneryfa lastminute , Egipt , Turcja , Tunezja , Grecja , Perfumeria , Florystyka , Projekty domów , Psycholog Zwierząt Poradnia , Psi Psycholog Poradnia , Hermont Group , Remonty maszyn , Części Isuzu , gadżety reklamowe , zabawki fisher price , taniec brzucha , Portal Społecznościowy GaduKlasa , Apartamenty we Wrocławiu , Platforma transakcyjna , mierniki , Hostessy , wyszukiwarka rapidshare , filmy online bez limitu , bielizna damska – Gatta , Wakacje w Polsce , Katalog turystyczny , Forum turystyczne