Forum kobiet -www.kobietyforum.pl jest miejscem gdzie internautki łączą się w ogromną społeczność aby razem tworzyć Największą kobiecą społeczność w internecie.
Dzięki przyjaznej atmosferze , wspaniałym ludziom oraz niesamowitym atrakcjom na pewno spędzisz tutaj wspaniałe chwile.
Rejestrując się na forum dla kobiet zyskujesz automatycznie szansę porozmawiania na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda. Poznasz tu wiele nowych przyjaciółek.
Prosimy Cię abyś zapoznała się z naszym forum i jeśli chcesz razem z nami tworzyć kobiecą społeczność,uzyskać dostęp do wielu opcji oraz możliwość zakładania nowych tematów i odpowiadania w już istniejących Kliknij tutaj aby się zarejestrować.
Zobacz jak wiele nas łączy.To jest Twoje forum kobiet.Zapraszamy do naszej kobiecej społeczności.
![]() ![]() |
26.07.2010 - 14:56
|
|
|
Początkująca ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 2 Dołączył: 23.07.2010 Użytkownik nr: 590 |
Myślę, że na forum są jakieś mężatki, być może znajdzie sie też taka, która organizowała swój ślub w jakimś przepięknym plenerze. Chciałabym sie dowiedzieć jak wygląda organizowanie takiego ślubu, wesela również i czy da się to zorganizować. Zastanawiam się jak za coś takiego się zabrać, do koko w pierwszej kolejności uderzyć itp. Czy wiecie może coś na ten temat?
|
|
|
|
28.07.2010 - 16:16
|
|
|
Początkująca ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 4 Dołączył: 26.07.2010 Użytkownik nr: 593 |
Myślę, że na pewno znajdą się takie osoby, które są jeszcze przed ślubem. Cieszy mnie to, że taki wątek powstał.
Może te, które są już po ślubie podzielą się z nami swoimi doświadczeniami ??? Wtedy tym, które mają ten wielki dzień jeszcze przed sobą będą wiedziały od czego zacząć. Ale powiem wam szczerze, że z takim ślubem i weselem to jest mnóstwo przygotowań i bieganiny ;/ No i też nie bardzo wiem, od czego mogłabyś zacząć. A myślałaś o tym, żeby zatrudnić konsultanta ślubnego?? Czytałam gdzieś, że firma Gustowne Wesele organizuje śluby na plaży, w plenerze, za granicą. Jeśli zatrudnisz specjalistę myślę, że nie będziesz mieć większego problemu z organizacją ślubu, zaoszczędzisz mnóstwo czasu. A masz już jakiś pomysł, gdzie chciałabyś mieć wesele ?? |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6.09.2010 - 02:34 |