IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum kobiet

Forum kobiet -www.kobietyforum.pl jest miejscem gdzie internautki łączą się w ogromną społeczność aby razem tworzyć Największą kobiecą społeczność w internecie.
Dzięki przyjaznej atmosferze , wspaniałym ludziom oraz niesamowitym atrakcjom na pewno spędzisz tutaj wspaniałe chwile.
Rejestrując się na forum dla kobiet zyskujesz automatycznie szansę porozmawiania na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda. Poznasz tu wiele nowych przyjaciółek.
Prosimy Cię abyś zapoznała się z naszym forum i jeśli chcesz razem z nami tworzyć kobiecą społeczność,uzyskać dostęp do wielu opcji oraz możliwość zakładania nowych tematów i odpowiadania w już istniejących Kliknij tutaj aby się zarejestrować.
Zobacz jak wiele nas łączy.To jest Twoje forum kobiet.Zapraszamy do naszej kobiecej społeczności.

Reply to this topicStart new topic
> też mam problem
monika87
post 28.07.2010 - 12:11
Post #1

Początkująca
*

Grupa: Użytkownicy
Użytkownik nr: 594

Hej. Mam problem, dla niektórych z Was możne wydać się naprawdę błahy...mnie jednak męczy strasznie.
Jakiś czas temu zakończyłam swój prawie 3 letni związek i absolutnie nikogo nie szukałam, nie chciałam się wiązać, nikogo nowego poznawać itd.Jednak poznałam Pana P.Spotkaliśmy się do tej pory 3 razy(znamy się grubo ponad miesiąc). Było nam naprawdę wspaniale razem, dużo rozmawialiśmy, był dla mnie idealny - facet moich marzeń. Zauroczył mnie od pierwszego spotkania. Był jednak strasznie tajemniczy.Powiedział np., ze o swojej pracy nie może mi jeszcze powiedzieć, ale kiedyś powie co robi...Nie drążyłam dalej tematu, bo stwierdziłam, iż nie trzeba...Jednak ostatnio coś jest z nim nie tak. Kiedy nie było dnia żeby nie napisał smsa, a teraz..nawet na moje wiadomości nie odpisuje...W tygodniu milczy, na weekend napisze smsa z przeprosinami, ze nie pisał bo był na wyjeździe służbowym, ze chciałby się spotkać, ze mnie pragnie itd. umawiamy się wstępnie, ale on znowu potem milczy. Ta sytuacja powtarza się już drugi tydzień.Zaczęłam podejrzewać, ze mógłby mieć kogoś(chociaż powiedział, ze jest wolny...ale z drugiej strony mógł wiele mówić). Co o tym sądzicie dziewczyny? Czy mam nastawiać się na to, że już więcej się nie spotkamy?A może macie jakieś propozycje na wyjaśnienie tej sprawy?Jestem na niego wściekła, bo dobrze wiedział, ze podoba mi się bardzo, wiedział o moim związku i o tym, ze nikogo nie szukałam zanim go poznałam...Pomóżcie mi
Go to the top of the page

+Quote Post
Administrator
post 28.07.2010 - 21:29
Post #2

Administrator

Grupa: Root Admin
Użytkownik nr: 1

Co prawda nie jestem dziewczyną ale spróbuje pomóc. Rozwiązania tej sytuacji sa dwa:
1. Facet ma kogoś oprócz Ciebie
2. Gra specjalnie abyś się o niego starała i zabiegała o względy.

Spróbuj się z nim umówić, wyłóż kawę na ławę że obecna sytuacja bardzo Ci się nie podoba a jak nie odniesie skutku to puść gościa kantem i tyle, szkoda czasu i nerwów.

+Quote Post
monika87
post 29.07.2010 - 01:49
Post #3

Początkująca
*

próbuje się z nim umówić już 2 tygodnie. Na weekend sie umawiamy, ze przyjedzie, po czym w tygodniu milczy i nie odpisuje na smsy...wczoraj do niego zagadałam, co z spotkaniem, bo obiecał w piątek ze sie zobaczymy(ale nie określił kiedy-jak zwykle) i do tej chwili nie odpisał...Tez mi sie wydaje, ze ma kogos poza mną-obawiam się, ze to partnerka na stałe. Nie wiem co o tym myśleć...Dziekuje, ze napisałes;)

+Quote Post
Intelka
post 30.07.2010 - 00:01
Post #4

Powoli się zadomawiam

Użytkownik nr: 13

Hej:)

Zgadzam się z Adminem.Ale tylko w tym pierwszym punkcie.Ma kogoś.Zresztą sama to wyczuwasz.Przykre ale prawdziwe.sad.gif Ja napiszę więcej,gość pewnie ma żonę i dzieci.Pewnie zaraz po zakończeniu roku wyjechała na wakacje,teraz wróciła i gość wije się jak piskorz,a urwać się do Ciebie.A tu nie ma jak.sad.gif

Albo zrozumiał,że Ty, to nie ta,z którą chciałby być.Ale nie wie,jak Ci to powiedzieć,więc bawi się z Tobą w kotka i myszkę.Liczy na to,że wreszcie się kurzysz i sama zerwiesz znajomość.Niestety,są tacy faceci na świecie.sad.gif

Bo nie wydaje mi się,aby chciał,żebyś zabiegała o jego względy,jak to napisał Admin.Chociaż to też niewykluczone.

Jednym słowem-odpuść sobie.Jak mu będzie zależało,odezwie się sam.

Pozdrawiam smile.gif

--------------------

+Quote Post
Intelka
post 30.07.2010 - 00:09
Post #5

Powoli się zadomawiam

Zadzwonić lub napisać SMS-a też nie ma jak.A może żona mu sprawdza telefon?

Sorry,za literówki w poprzednim poście.Klawiatura domaga się czyszczenia.

--------------------

+Quote Post
monika87
post 30.07.2010 - 01:48
Post #6

Początkująca
*

Tylko jedno mi nie pasuje - był sam na wakacjach jakiś miesiąc temu...Gdyby miał kogoś to chyba razem polecieliby... Ehhh...sama już nie wiem, durna jestem, bo dzisiaj nawet zapłakałam przez niego:(

+Quote Post
monika87
post 30.07.2010 - 01:58
Post #7

Początkująca
*

Ale np. chcieliśmy się umówić w hotelu(on to zaproponował) po czym zapytał czy mogłabym wziąć pokój na siebie, bo on nie chce żeby były tam jego dane osobowe...Czyli się ukrywa i to właśnie obudziło moje podejrzenia, ze ma kogoś.Wcześniej spotykaliśmy się u mnie, bo miałam wolną chatę, teraz to się skończyło na jakiś czas.Czasami myślę, ze spotykał się ze mną, bo było mu wygodnie jeździć do mnie (z dala od potencjalnej żony) i się po prosu zabawić, a ja durna mu zaufałam...;/
Acha, do randki w hotelu już nie doszło...

+Quote Post
Intelka
post 1.08.2010 - 20:41
Post #8

Powoli się zadomawiam

"Tylko jedno mi nie pasuje - był sam na wakacjach jakiś miesiąc temu..."-to,że był sam to mały pionek.Różne przyczyny mogły być tego.Kiedyś moja koleżanka,nie dostała urlopu i jej mąż jechał sam na wypoczynek.
Sama widzisz,że coś kręci...sad.gif Dlaczego,nie chciał wziąć pokoju na swoje nazwisko?Coś tu śmierdzi.sad.gif

Przykro mi,że masz taką sytuację.Jeszcze raz Ci napiszę-daj sobie spokój z tym gościem.Jeszcze sobie narobisz kłopotów przez niego(czego Ci nie życzę).
Trzymaj się smile.gif

--------------------

+Quote Post
monika87
post 1.08.2010 - 23:42
Post #9

Początkująca
*

Dziekuję Ci Intelka za rade...dałam sobie już spokoj, choć jeszcze czasami serduszko mnie ukłuje przez niego, kiedy wracam myslami...
Tez się trzymaj;)

+Quote Post
Intelka
post 4 tygodnie temu
Post #10

Powoli się zadomawiam

Przejdzie Ci.To tylko kwestia czasu.smile.gif

--------------------

+Quote Post
magda1989
post Tydzień temu
Post #11

Powoli się zadomawiam

Użytkownik nr: 147

zerwij z dupkiem

+Quote Post
monika87
post 23 godzin temu
Post #12

Początkująca
*

Wiecie co?? Poznałam niesamowitego gościa...moje serducho odżyło i zostało uleczone...Tzn. znałam go z widzenia całe życie, bo jesteśmy z jednej miejscowości, ale od jakiegoś miesiąca iskrzy mocno;) Nie spodziewałam się...Tak to po prostu pisze, żeby się pochwalićsmile.gif Trzymajcie za mnie kciuki, żeby wyszło...Choć możne być ciężko, bo on jest okropnie niemały.Dobranoc:*

Acha...a gość opisany wyżej, pan Piotr już się nie odezwał;/Cierpiałam strasznie, ale minęło:)

Ten post został edytowany przez monika87: 23 godzin temu

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 6.09.2010 - 01:43
Forum kobiet poleca : nokia6303 , Kredyty , logopeda bydgoszcz , Najtańsza biżuteria złota i srebrna , dekoracje pokoi dziecięcych , koszulki z nadrukiem , torby ekologiczne , Biżuteria artystyczna , Last minute , Egipt last minute , Turcja last minute , Tunezja last minute , Teneryfa lastminute , Egipt , Turcja , Tunezja , Grecja , Perfumeria , Florystyka , Projekty domów , Psycholog Zwierząt Poradnia , Psi Psycholog Poradnia , Hermont Group , Remonty maszyn , Części Isuzu , gadżety reklamowe , zabawki fisher price , taniec brzucha , Portal Społecznościowy GaduKlasa , Apartamenty we Wrocławiu , Platforma transakcyjna , mierniki , Hostessy , wyszukiwarka rapidshare , filmy online bez limitu , bielizna damska – Gatta , Wakacje w Polsce , Katalog turystyczny , Forum turystyczne